3-LAGEN SYSTEEM

Het 3-lagen system van Musto heeft de zwaarste beproevingen doorstaan en helpt de beste zeilers ter wereld met hun prestaties tijdens vele zeilevenementen. Bijvoorbeeld tijdens de Volvo Ocean Race of de Vendee Globe. De high-tech kleding van Musto wordt door de best offshore zeilers gedragen en helpt mee om hen droog en warm te houden. De perfecte bescherming tegen de elementen in de meest uitdagende condities.

Als ultieme bescherming zijn de buitenlagen voorzien van reflecterende badges om de zeiler onder alle omstandigheden goed zichtbaar te maken. Het 3-laags GORE-TEX® materiaal zorgt voor een ultieme bescherming tegen alle weersomstandigheden. Wind en regen krijgen geen kans om door te dringen. De Musto Mid Layer is een extra, lichtgewicht beschermende laag, en zorgt voor een aangename isolerende werking. De Musto Base Layer houdt de zeiler droog en warm dankzij uitstekende ademende eigenschap. Hierdoor kan de focus op de prestatie 100% blijven.

BASE LAYER

Droog en warm varen begint bij een goede Base Layer. Zeilers hebben een goede Base Layer nodig dat ademend, lichtgewicht en soepel is. In warme omstandigheden kan het voorkomen dat de Base Layer het enige is dat je draagt. Kies met name kleding met UV bescherming om je huid je beschermen tegen de invloeden van de zon. Bij koude omstandigheden moet de Base Layer warm en comfortabel zijn. Van belang is om een technisch materiaal te kiezen dat vocht kan doorvoeren naar buiten, een isolerende werking heeft en goed ademend is.

MID LAYER

Een goede Mid Layer zorgt voor isolatie en is weerbestendig. Door het materiaalgebruik is een Mid Layer soepel en werkt mee aan een goede prestatie. Voorkom problemen en kies GORE-TEX® en Fleeces als tussenlaag. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de kleding gemakkelijk in lagen te dragen is.

 OUTER LAYER

Musto biedt vele mogelijkheden om wind en regen tegen te houden en bescherming te bieden tegen de elementen. BR1 als basis voor iedere watersporter. Diverse waterdichte en ademende jassen in vele kleuren. BR2 voor de watersporter die regelmatig op groot water vaart en die de kustwateren trotseert. MPX, voorzien van GORE-TEX® Ocean Technology voor het ultieme gebruik aan boord. Zowel voor de sportieve zeilers alsook de offshore zeiler die lange dagen in zwaar weer kan varen. En als laatste de HPXrange, met GORE-TEX® Ocean Technology voor de offshore zeiler die geen concessies wil doen