MUSTO MPX

Musto staat vanwege de uitstekende duurzaamheid, functionaliteit en draagcomfort goed bekend in de zeilwereld. Voor het nieuwe jaar heeft Musto de volledige MPX range vernieuwd. Hiermee is het merk in staat om in het nieuwe jaar nog meer aan de behoefte en wensen van iedere zeiler te voldoen.

De MPX range is zeer gewaardeerd bij wedstrijdzeilers, maar ook bij zeilers die recreatief varen. De range werd na de eerste introductie al snel favoriet in de watersportwereld. Mede door de samenwerking met GORE-TEX® in 1998 kreeg de MPX range een status apart. Met dezelfde passie blijft Musto zich sterk maken als wereldwijd marktleider op het gebied van zeilkleding. De collectie voorziet in de wensen van alle zeilers, recreatieve zeilers, wedstrijdzeilers en offshore zeilers.

Musto MPX GORE-TEX® Pro Offshore jas

De MPX GORE-TEX® Pro Offshore jas is verkrijgbaar in heren en dames uitvoering. De jas is 15% lichter dan zijn voorganger. De nieuwe range ontwerp is gebaseerd op de HPX range. Door de gewichtsbesparing in de hele MPX lijn is de zeiler in staat om nog sneller en comfortabeler te bewegen. En dat zonder in te leveren op bescherming tegen de elementen.

De 3-laags GORE-TEX® Pro constructie staat garant voor een perfecte waterdichtheid en ademend vermogen. De jas is voorzien van een grid fleece in de kraag voor extra hoog comfort. Deze offshore jas is gemaakt voor zeilers die optimaal willen presteren onder de meest zware weersomstandigheden.

De Musto MPX collectie is verkrijgbaar in het: rood, platinum en zwart